keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Keijo ja kassaneiti

Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: keke
Päivämäärä:   26.1.12 17:51:37

Tässä kaunis tarina vuosien takaa. Olikohan kellään sennulla kokonaisuudessaan tallessa.

Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 15.12.03 14:09

Ilmenneestä tuskaisesta tilanteesta raportoin tässä teille hyvät kanssaihmiset tällä mainiolla yleisöpalstalla, kuin neuvoakin kysyen. Kun on näin, että mitä en muista ennen tapahtuneenkaan, kun kaupassani (siis jossa käyn hakemassa voita, lihaa, lamppuja ym tarvetta) on kassaneiti johon olen kaiketi ihastunut, aivan, olen joutunut tämän nyt myöntämään. Hän vain on niin sulokas etten mahda mitään tunteeni tilalle. Älkää väärin käsittäkö en ole mihinkään ryhtynyt enkä muuta edes puhunut kuin normaalin "päivää" ja "olkaa hyvä ja kiitos" ja "näkemiin" kun olen tuotteeni maksanut ja etukortin esitellyt. Mutta huomaako hän tilani ja kertooko siitä ystävättärilleen ja saanko oudon maineen. Kun voi jokin seikka käytöksessäni silti ilmentää sieluni myllerrystä tämän neidon nähdessään. Miten tällaisessa pitäisi menetellä.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: JM
Päivämäärä: 15.12.03 14:12

Paneppa puhkanumero sen etukortin lomassa tyttöselle... :P

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Dana
Päivämäärä: 15.12.03 14:17

Nauti Keijo täysin siemauksin.

Niin minäkin teen, kun minusta kulmakuppilan baarimikkonuorukainen on aivan ihana!

Nuo tuollaiset palveluammatin harjoittajat kun oikeastaan ovat ihan sitä varten vain, että me muut saamme heihin ihastuneita silmäyksiämme ihan luvan kanssa heitellä.

Ja miksei, Keijo, kaltaisesi reipas miekkonen voisi ostostensa lomassa sutkauttaa jotakin miellyttävää ja jopa henkilökohtaisemmaksi tulkittavaa? Viisas kassaneiti osaa kyllä ottaa onkeensa, jos "on otollaan". Mutta jos ei, kukaan ei voi sinua hienovaraisesta leikinlaskusta ja flirtistä ainakaan seinää vasten laittaa.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 15.12.03 14:39

Aivan mahtavia neuvokkeja täällä jaetaan tunne-elämänsä sokkeloissa kiemuroivalle kanssaeläjälle, toki voin vain ihmetellä ja kummastella mitä teen jos käyttöön ottaisin tuon puhelinnnumerotempauksen, ensinnäkin luultavasti poistuisin kaupasta niin äkkiä että unohtaisin ostoksenikin kassalinjalle josta tämä neiti joutuisi ne korjaamaan eikä tämä synnyttäisi myönteistä ilmapiiriä henkilöäni kohtaan, toisaalta vallankin kauheaa olisi jos hän minulle soittaisi (mihin tämä puhelinnumerojuttu epäilemättä tähtää) kun jos en osaisikaan mitään järjellistä sanoa vaikka jossakin seurassa vallan supliikkimies ehkä voisin olla. Tuommoinen flirttailu ja sen aakkoset on kyllä hieno ja jalo taito myös ehkä etelämaalaisperäisyydessään. Mutta mitä helskuttia minä teen kun olen ehkä menossa tämän täällä aikaisemminkin mainitsemani rouvasihmisen luo kahville ja jos sydämeni askaroikin kaupan kassaneidin parissa. Kauheaan tilanteeseen voi ihminen joutua ja mikä on pahinta, se että en minä ole tätä tietoisuuteni piirissä järjestellyt.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Yxx
Päivämäärä: 15.12.03 14:52

Etkai sinä vai Rovaniemen Siwassa käy?

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 15.12.03 15:02

:D

Anteeksi Keijo, ei saisi nauraa tilanteellesi. Mutta kun kirjoitat hauskasti. Olet selvästikin supliikkimiehiä niin rohkaise vain mielesi ja kerro piinallinen tilanteesi suoraan viehkolle kassaneidille. Varsinkin, jos rouva, jonka luokse olet menossa kahville, ei ole omasi.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: kassaneiti
Päivämäärä: 15.12.03 15:14

Neiti kyllä huomaa, miten nuoret herrat eivät uskalla katsoa silmiin ja käsi vapisee rahoja ojennettaessa ;).

Mutta neuvoa lähestymiseen en voi antaa, koska ainakin tällä neidillä on korkea moraali siinä, ettei asiakkaisiin sotkeudu. Kannattaisiko kytätä sopiva tilaisuus työajan ulkopuolella.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Terroristi-Jude
Päivämäärä: 15.12.03 15:36

Yxx: Hyvä huomio! X)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ISO-J
Päivämäärä: 15.12.03 15:56

Älä Keijo selittele, vaan TOIMI, hyvä mies !!!!!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Rick
Päivämäärä: 15.12.03 16:13

"rouvasihmisen luo kahville ja jos sydämeni askaroikin kaupan kassaneidin parissa."

Tästä saikin aasinsillan yhteen totuuteen. Eli mistä tietää, että mies osoittaa todellista rakkautta naista kohtaa???
- Fyysisen kanssakäymisen jälkeen mies sanoo naiselle, rakkaani - ajattelin koko ajan vain sinua ;)

Mutta tuskailemalla tilannetta Keijo, niin ethän saa koskaan tietää mitä neiti oikeasti ajattelee tiskin takana, siis tee asialle jotain! Huomenna voi olla jo liian myöhäistä. No joo, toki helpommin sanottu kuin tehty.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: miepä
Päivämäärä: 15.12.03 19:36

pakko tunnustaa että minä itse vanhana asiakaspalvelijana kerran menin ja ihastuin kantikseen.. lunttasin nimen asiakaskortista soitin numerotiedusteluun ja ukolle.. hehh.. tutustuttiin mukavasti, isompaa suhdetta ei tullut "senssipuolella" mutta ukko on nykyäänkin yksi "isoveikoistani" eli totaali luottokamu!

ei se tiskintakana oleva mikn mörkö ole. saa niille puhua.. ja söpösti kun punastuu ja kysyy että "tota.. mihinköhän aikaan sä teet sun miehelles kotona ruokaa?" saa selville monelta nainen vapautuu ja että onko hän varattu.. kun naikkonen sitten naurahtaa että:" kuule katti saa shebat tossa puolen ysin jälkeen" voisit tarjota pilkkiseuraa tuoreen ahvenen metsätykseen...

kyllä se siitä:)) STENPPIÄ!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Dana
Päivämäärä: 15.12.03 19:51

...Keijo, suosittelen että ajattelet asiaa vielä kerran, vaikka nämä yltiöpäät täällä sinua asiakseen nyt ajavat kohti ihmissuhdetta.
Jos kotisi välittömässä läheisyydessä ei ole toista, vaihtoehtoista puotia, MIETI hyvä mies mitä teet, jos käyt suoraan asiaan ja sopertelet jotain himon tunnustuksia eikä tyttö oikein innostukaan? Närkästyy jopa? Soittaa paikalle KAIKKI naispuoliset työkaverinsa ja yhdessä he NAURAVAT sinulle kuten vain joukko naisia kastroivaan sävyyn nauraa voi. Kestätkö sen, vai autoiletko jatkossa markettiin?

Jos ryhdyt toimiin, muista aina jonkinasteinen monitulkintaisuus. Ihan vain sinun ja lähikauppiaasi suhdetta ja sen jatkuvuutta silmälläpitäen.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 15.12.03 20:24

No en ole kyllä Rovaniemen Siwassa asioinut mutta oliko tämä vihje että sielläkin olisi viehättävä kassaneiti ei herrajumala kun tässä yhdessäkin tapauksessa on riittävästi päänvaivaa? Ja kyllä oli tämä eräs nimimerkki oikeassa siinä että ei ole tämä mainitsemani rouva oma rouvani vaikka onkin avioliittonsa käytännön seikoissa erilleen kasvanut eli en ole sikäli huono ihminen että olisin liiton särkenyt vaan on se tapahtunut ennen henkilöni ilmaantumista tähän draamaan. Mutta toki tekisin tälle rouvalle vääryyttä jos hänen luonaan kahvitteluja jatkaisin ja sitten kuitenkin kassaneitiä puhuttelisin. Mainioita ovat nämä neuvot olleet kyllä ja niiden taustalta varmasti voin lähestyä paremmin tätä viiltävää ongelmaa kun totta on kuitenkin että tämä kassaneiti on mielessäni keskellä iltauutisten ja vaikka missä. Ehkä tämä syvästi humanistinen "Dana" joka minua tässä viimeksi neuvoi on kovin oikeassa että ei nyt hätiköidä ja ehkä on parempi rohkaistua ja puhua vain yleisiä tosiseikkoja aluksi, ettei nyt heti mitään rakkaudentunnustuksia enkä kyllä tohtisikaan!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: miepä
Päivämäärä: 15.12.03 21:17

elä ole keijo tylysä!

ilmankos mie ukkoni kanssa yhteen osuin ku molemmat on yhtä pölöjä... kaikki muut vaan miettii ja pähkää.. eihän siihe kuole jos joku sun perääs nauraan.. mulle nauretaan pitkälti päivittäin ja päin naamaa.. taidankii olla astetta narustavamman naamanen emakko.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 16.12.03 11:17

Nostetaanpa, josko Keijo käy kaupassa tänään...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: LaukkaHaukka
Päivämäärä: 16.12.03 11:38

Älä maksa Keijo ensi kerta tasarahalla, vaan jollain tilanteeseen sopivaksi katsomallasi setelirahalla, ja lausu samalla hunajaisesti: "pidä loput. Osta vaikka jotain pientä kivaa itelles.."

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 17.12.03 00:37

Hieman järkyttyneessä mielentilassa elelen kun tänään tosiaan nyt sitten sanoin ja puhuin tälle ihmiselle muutakin kuin kiitos ja näkemiin mutta kun avaukseni taisi olla jotakin sellaista kuin että näin pakkasten tultua puhuin Suomi-neidon poskipäistä joihin veri vaatii kukkaset tai jotakin tällaista pöljää vaikka hän oli tietenkin sisällä kaupassa eikä missään pakkasessa mutta ainakin häntä nauratti joten eikö olekin se ehkä suotuisaa? Pahinta kai olisi jos hän olisi suuttunut tai saanut jonkin berserkkikohtauksen, ja vielä jupisin jotakin saunanlämmityksestä mikä nyt oli myöskin ehkä pöljää voihan hän nyt pitää minua jonakin hiipparina joka etsii saunaseuraa kaupoista vaikka ehkä olen vainoharhainen tässä. Huomenissa täytyy tarkkailla tämän neidin olemusta keksihyllyn varjostamana ja jos ei hän vaikuta järkkyneeltä niin taidanpa, kehveli, jatkaa näitä puheitani eri aihepiireistä tosin tietysti, onhan kyllä niin että ei asia etene mihinkään johtopäätökseen jos en näin tee. Harkita täytyy vaan kovasti mitä puhuu ja keskustelee, ettei esimerkiksi ala tarjoilla viinaa vaikka se onkin alkoholeista suosikkini niin eihän voida olettaa että hän ymmärtäisi asian näin vaan vaikka sitä kulttuuria ja sisustamista ja matkailua ja tällaista voi käsitellä ettei leimaudu yhden asian ihmiseksi.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: teme
Päivämäärä: 17.12.03 01:04

ei millään pahalla keke mut tää on hauskaa luettavaa :)

Niin ja, varo muuten ettei se huomaa sua sieltä hyllyn takaa kurkkimasta, ainakaan montaa kertaa peräkkäin ,)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: janiv
Päivämäärä: 17.12.03 02:51

Kävinpä kerran ostaa kaupasta maitoo ja valmispizzaa ja sit kassaneiti kysy, että mahanko mie olla sinkku. Noh sanoin siihen, että "Joo ostoksistako päättelit." Sit jo aattelin, että pitäsköhän tuota neitii pyytää vaikka leffaan tai jotain, mut eennenku kerkesin pyytää ni kassaneiti vastas. "Ei en mie ostoksista vaan siitä, ku oot noi helevetin ruma." :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 17.12.03 02:54

hehee! kivat mielikuvat nousi heti Keijosta kurkkimassa keksihyllyn lomasta ja janiv:stä pizzaostoksilla.
Jään oottelee miten Keijo edistyy...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: LaukkaHaukka
Päivämäärä: 17.12.03 07:38

Go Keijo go!!!!!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: xx
Päivämäärä: 17.12.03 08:15

Toi janiv:n oli HYVÄ!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ISO-J
Päivämäärä: 17.12.03 08:47

Voi Keijo, kyl sie oot yks saamarin pähkäilijä...:)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Kaarina
Päivämäärä: 17.12.03 09:02

Ookkos sie muka oikeesti sanonu tuon?-)

Otat krediittiä muiden jutuista, hyi sua.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 17.12.03 09:06

Keijo, älä sitten kauheesti kuitenkaan siinä kassalla rupea aina turinoimaan, vaan koita nyt hopusti tehdä treffit tai jotain.

Meinaan, ettei se Kassaneidin pomo kyllä katsele sua suopein silmin, jos kassalla pitkään läyryät. Puhumattakaan niistä takanasi seisovista, vuoroaan odottavista asiakkaista. Niin, paitsi jos pääset kauppaan silloin kun ei ole ruuhka-aikaa.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Häntäremmi
Päivämäärä: 17.12.03 09:14

No vinkkaappa tytölle silmää seuraavan kerran ja JM:n ehdotus perään eli puhkanumero etusetelin mukana.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: VantteraTamma
Päivämäärä: 17.12.03 09:16

Niin,ja ole tarkkana tosiaan ostoksien kanssa..ettei vaan banaania, makkaraa ja karjalanpiirakoita, turhan vihjailevaa sellainen.
Maksa isolla rahalla, et saa pihin ja köyhän leimaa ohtaasi.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Häntäremmi
Päivämäärä: 17.12.03 09:30

VT : Täällä luokassa vähän ihmiset ihmetteli kun räjähdin nauruun lukiessani viimeistä kommenttiasi :D

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Pippi
Päivämäärä: 17.12.03 09:36

Lyö yksi mahd. komia banaani (ei mustunut!) ja kaksi mandariinia tiskiin (varmista etteivät ole kuivakan olosia), eiköhän tyttö ole myyty :D tai oikeemmin ostettu.. Joo ja sitten visat viuhumaan, naisethan nyt on niin ostettavissa. Maksaessasi voit vähän viittoilla alaviistoon ja iskeä hemasevasti silmää! Muista viikset ja viiksivaha, ja hiuksissa tietty brylcreemi. Toppauksiakin voit kokeilla "siellä"

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: LaukkaHaukka
Päivämäärä: 17.12.03 09:45

No mitä niitä banskuja tiskiin mätkimään. Tunge mieluummin yksi EU-direktiivimittojen yläpäässä mittojensa puolesta oleva hedelmä punttiin, niin eiköhän kassaneidille ala selviämään, ettei Keijoa kiinnosta pelkkä kaupankäynti - päivittäistavaroista.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: VantteraTamma
Päivämäärä: 17.12.03 11:11

Kaikella tavaralla on tosiaan hintansa..ja jos sieltä kaupasta saa tumppuja, niin niitä nyt ei kannata ainakaan ostaa..
Kortonkipaketti on myös hyvä ostos, kysyt vielä että mitäs myyjätär suosittelisi kun nuo normaalikokoiset vähän ahistaa?

Tai sitten varastat jotain niin että kassaneiti oikeen hihasta lähtee sinua takahuoneeseen viemään..

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: teme
Päivämäärä: 17.12.03 11:16

älähän nyt VT, keke kohta ottaa tosissaan nämä ! Tästä tuli jonkin sortin saippua nyt kun pitää koko ajan kattoa et joko se jamppa kävi kaupassa :p

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Rick
Päivämäärä: 17.12.03 11:34

Mitenkäs toimis pornolehdet ja koppa olutta? Tulis ainakin selväksi, että olet yksinäinen sinkku ja naisen puutteessa. Tietähäntä vaikka neidin äidilliset vaistot heräis, että pelasta poika pinteestä ;) Tai sitten tuohon menee viimeisetkin mahikset ...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Pippi
Päivämäärä: 17.12.03 11:39

On Rick ehkä vähän riskaapelia.. mutta toisaalta eihän sitä koskaan tiedä!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: VantteraTamma
Päivämäärä: 17.12.03 11:41

Kylpyvaahto on kans hyvä ja jokin öljy..
Voi sitten vihjaista että kun ei ole mitään missä vaahtoilla ja ketä hieroilla..jos neiti vaikka tietäis..

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: LaukkaHaukka
Päivämäärä: 17.12.03 11:51

Äidilliset vaistot bornolehdestä!?! Voi sitä lapsiraukkaa, jos tommosen äidinrakkauden kohteeksi joutuu..

Sitä paitsi ite kassalla useitakin vuosia joskus istuneena lähinnä tuli mieleen noita kiiltapintaisia lehtiä ostavista äijistä, että ne ei muuten saa, ku katse keskiaukeamalla ja **mppuun.

Paitsi ne inttipojat oli kyl erijuttu...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: noviisi
Päivämäärä: 17.12.03 12:33

Jos Keijon puhelahjat ovat samaa tasoa kuin kirjoitustaito, luulisi kassaneidin lämpenevän moisen supliikkimiehen haastellessa smooltoolkkia. Tietenkin jos neiti on hyvin vahvasti varattu tai Keijon ulkonäkö on kuin aasin ahteri, tilanne voi olla toinen...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: oikeesti
Päivämäärä: 17.12.03 12:40

Mikään ei ole ahdistavampaa kuin ihastunut asiakas. Kassalta sai aina rynnätä paniikissa pois kun näitä tyyppejä näkyi, jäivät vielä kadulle kytikselle kun safkikselle piti mennä.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: VantteraTamma
Päivämäärä: 17.12.03 12:53

Ja ainahan voit ostaa kassaneidille jokin pikkujutskan joululahjaksi ja kiittää näin
hyvästä palvelusta(..mutt elä sitten kauhian kovaan ääneen)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 17.12.03 13:51

Hirmuisen määrän kommentaareja onkin kerännyt tämä aihelma ja johan tässä pitää vetää kaulaliina naamansa ympäri kun kylille menee tai pipo silmille kun tässähän tulee leikkisästi sanoen kuuluisuuden kiroja vaikka en tietenkään ole Abba (ruotsalainen) tai kotoisammin vaikka Arvi Lind tai Lalli Partinen tai tämä hauska Petelius tai muu suurmies. Mahtavia ja hienoja olivat nämä neuvokit joita yön ja aamun tunnit ovat tuoneet ja kyllä vinkistä vaarin mistä myöhemmin, nämä puuhat eksoottisten hedelmien kanssa kyllä vähän hämmentävät eivätkä ehkä täysin kävisi yhtä jalkaa psykologis-sosiaalis-ruumiillisen olemukseni kanssa ja kun ehkä kiusaantuisin jos minun pitäisi pujottaa hedelmä näin taskuuni unohtamatta vaanivaa myymälävarkaus-näkökulmaa tässä ja sitten olisikin peli pelattu! Joku näistä kirjailijoista piti ihastunutta asiakasta jommoinen nyt eittämättä kyllä olen, ahdistavana mutta en minä kyllä pihalla vaani ketään ja koetan olla korrekti enkä siis sohi ketään millään lauantaimakkaratangolla vaikka se onkin kehoviestintää. Mutta siis tämän tuoreen raportin tapahtumain kehityksen kulusta säästin tähän loppuun kun tapahtumain kärrit ovat kyllä kiitäneet ja kovasti sittenkin, nähkääs kun tein tänäänkin sitten kauppaan asiaa tuon sisikuntani palon tähden ja kun en normi-oloissa päivittäin käy niin sattuikin tämä neiti olemaan nyt muissa tehtävissä eli laittamassa joitakin pesupulvereita niiden paikoille, ja näin hän ikään kuin yllätti minut kun olin etenemässä suunnittelemaani pisteeseen eli sen täyteläisen keksihyllyn takamaastoon. Ja hän, hyvä isä sentään otti ja puhutteli minua oma-aloitteisesti tiedustellen olinko eilen jotakin unohtanut kun taas tulin ja toki olin samassa punainen kuin krapu mutta sain kuin sainkin tilanteen hallintaan ja sanoin tilanteen vaativan parempaa lihaa ja samalla sain tilaisuuden osoittaa henkilöni luokkaa valikoimalla hienon ja jalon paistikimpaleen. Kun minua hirvitti tilanteen liian nopea eteneminen jos keskustelu jatkuu pesupulverien luona niin jahkasin kunnes tämä mainio neiti (jonka nimestä olen kyllä visusti tietoinen, sehän lukee hänessä mutta tietenkään en sitä paljasta tässä)(ja toki hänkin tietää että olen Keijo kun sehän taas lukee pankin kortissa) niin kunnes tämä neiti palasi kassalle ja siellä sainkin tilaisuuden muina miehinä kysyä onko hänellä ponia? Mihin hän nauroi ja kiisti, toivottavasti ei luullut minun luulevan hänen haisevan ponilta, mutta juoneni tarkoitus oli selvittää onko mahdollista että hän lukisi näitä artikkeleja täältä "bittiavaruudesta" koska silloinkin voisi olle peli olla pelattu jos hän olisi sellainen poni-ihminen joka täällä käy. Mutta hänpä vastavuoroisesti kysyi (takanani ei ollut jonoa tässä) onko itselläni siis ponia johon kerroin olevanikin juoksevan hevosen omistaja ja mikä parasta hän sanoi että olisipa ihanaa nähdä joskus tällainen hevonen ja näin siis juoneni toi kyllä oikean jättipotin ja kun vielä muistin maksaa sellaisella kortillani jossa on tämä VISA-merkintä niin johan olivat pullamme uunissa kun muistin vielä nämä hyvät neuvot enkä tehnyt liian arkipäiväisiä (makkara, pölypussi, kuivattu luumu) ostoksia vaan loin mielikuvaa. Pihalla pitikin sitten oikein rallatella kun tämä kauppareissu näin voitoksi kääntyi eikä, sen olin pannut merkille, tämän neidin sormessa ole merkkiäkään sormuksen käytännöstä mistä juonenpunoja voi päätellä että kihlausta ei ole tapahtunut. Nyt olen ollut kiihkotilassa ja vallan sielullisessa sykkyrässä ja pitipä oikein juhlanapsu ottaa tapahtumain kulkua suunnitellessa sillä kyllä on nyt niin että kauppaan taas tieni vie minut joskaan ei tänään sillä ei pidä innostua liikaa koska muuten voi saada jonkin kahjon ja sellaisen häirikön maineen, vaan käytöstavat ovat nyt tärkeitä.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Do diih!
Päivämäärä: 17.12.03 13:59

Onneksi olkoon Keijo, mutta voisitko sitten seuraavan tekstin jakaa kappaleisiin, koska tuosta yhteenpötköön-kirjoittelusta sai päänsäryn :)? Ja pakkohan nyt tälläistä mielenkiintoista ihmissuhteen kehittymiskeskustelua on seurata päänsäryn uhallakin... ;)

Tsemiä vain sulle jatkossakin!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Hepu
Päivämäärä: 17.12.03 14:00

Hyvä Keijo, toivotan pitkää ikää ja menestystä rakkaustarinallenne!
Ihanaa :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: LaukkaHaukka
Päivämäärä: 17.12.03 14:02

Hyvä hyvä! Ei kun likka kärrin kyytiin sitten vaan. Siinähän on koppamallissa aika lähekkäin istuttavakin. ;)

*ihanaa tämmönen arkipäiväromantiikka..!*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Dana
Päivämäärä: 17.12.03 14:02

Voi vau Keijo, mahtavaa.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: mie
Päivämäärä: 17.12.03 14:05

On tämä kyllä eriskummallinen ketju... Hyvä Keijo, anna palaa! Ja muista pitää meidät ajan tasalla!!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Kake
Päivämäärä: 17.12.03 14:19

Ai että tämä on ikuiselle romantikolle mannaa!!

*odottaa kiihkeästi jatkoa*

Ja voi miten värikkäästi kirjoitettu, pidäthän meidät Keijo ajantasalla (ja kutsut koko HT:n sitten häihin)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: joo
Päivämäärä: 17.12.03 14:31

Osta paketti kondomeja ja kysy onko niitä pienempää kokoa. Ainakin kassaneitiä naurattaa.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Mononen
Päivämäärä: 17.12.03 14:38

Sillä aikaa Keijo kun sää otat sitä napsuasi ja puntaroit seuraavaa sirtoasi, niin joku vikkelämpi tyyppi käy pokaamassa kassaneitisi, ja ne on jo tänä iltana nauttimasta kynttilänvalolounasta jossain ravintolassa, ennen siirtymistä jomman kumman residenssiin harrastamaan intiimimpää kanssakäymistä....

... JOTEN ÄLÄ JAHKAILE VAAN PISTÄ TUUMASTA TUPAKAKSI, muuten jäät nuolemaan näppejäsi!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: VantteraTamma
Päivämäärä: 17.12.03 14:40

..joo, rusinat taisi unohtua, siitä vastaan ostoksille.. onnea yrityksille, yrittäjää ei panna, eiku yrittänyttä ei laiteta!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Kake
Päivämäärä: 17.12.03 15:54

Eikä mitään härskejä höpö-höpö-juttuja!! Jos se kassaneitsykäinen on yhtään kaunis/söpö/hyvän näkönen tms. ja varustettu vielä aivokapasiteetilla, se saa aivan varmasti kuunnella päivät pitkät edellä mainitunlaisia ällötyksiä. Ei enää paljoa hymyilytä, jos joku kymmennen kerran samana päivänä vääntää vitsiä jostain kortsuista.

nimim. on kokemusta

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: jag
Päivämäärä: 17.12.03 16:01

Tää on ihana topikki:)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ladyq
Päivämäärä: 17.12.03 16:13

Jep,nyt vaan keijo toimintaa=)Mutta jätä ne härskit jutut sikseen.Eikö?Itselle ei ainakaan kovin hyvää kuvaa jäisi.mikään ei ole ärsyttävämpää kuin koko ajan törkyjuttuja viljelevät miehet.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Lacet
Päivämäärä: 17.12.03 16:31

Nauroin ihan katketakseni tätä topiccia lukiessani.. ;) ihana kirjotustyyli Keijolla.. ;)

Keijolle tsemiä!!!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 17.12.03 16:34

Mie luulen Keijon kirjoitusten perusteella, että hän osaa kyllä käyttäytyä eikä mene sieltä, mistä aita on matalin.

Mutta Keijolle silti semmoisen vinkin vielä antaisin, että kun se rouvakin oli Keijolla kuvioissa. Että muistaapi perua kahvistelutreffit, jos pääsee Kassaneidin kanssa pukille (kärryjen), ettei se rouva vaan pannu kuumana turhaan Keijoa odottele.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: miepä
Päivämäärä: 17.12.03 16:41

mie pirän kanssa keijolle tummukat pytyssä!
katot sitten ettet het laita naikkosta paskanlappooseen kun sen tallille viet.. ei tuu kuule mitn. ei muuta kun sauomalainen reen eteen. pari taljaa lämmiksees ja pelto,mehtä,jää-ajelulle kuun kumottaessa.. vähän kuumaa lökiä siihen aisakellon kilkatuksen lomaan heposen kävelyhetkellä..

huoh..

miks minun ukko ei oo romantikko puhumattakaan että elukkapuolelta. hhö.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Annica
Päivämäärä: 17.12.03 18:02

Ihan paras.Mainio tyyli kirjoittaa tuolla Keijolla!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Kaarina
Päivämäärä: 17.12.03 20:09

Gooooooouuu Keijo!

Vallan mainio tarina ja tuo tyyli kirjoittaa :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: teme
Päivämäärä: 17.12.03 20:32

Tää todellakin on saippuaa. Pakko myöntää et tänään kesken tentin kävi mielessä et jokohan se keke on pistäny, pannu, haisemaan :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: up
Päivämäärä: 17.12.03 21:27

Keijo, Keijo, kerro kui kävi.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Rouva28
Päivämäärä: 18.12.03 08:41

Voi yök.Jos joku mulle noin puhuis kuin Keke niin yökkäisin sen kengille.Liekö sitten itse liian nuori tms.Kuinka vanhoje tää seniori palsta oikein tarkoittaa?!?!Yli 60????

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Pippi
Päivämäärä: 18.12.03 08:44

Rouva28: no mikäs se eläkeikä oikein on - 65 käsittääkseni? 60-vuotias on vielä aivan liian nuori osallistumaan senioreiden keskusteluihin..

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Anis
Päivämäärä: 18.12.03 09:03

Ihana tarina, tähän jäin nyt koukkuun minäkin!

Pidä Keijo tyylisi ja jatka samaan malliin. Kassaneiti on selvästi näyttänyt sinulle vihreää valoa, joten ei muuta kuin anna palaa!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Dana
Päivämäärä: 18.12.03 09:06

No niin, Keijo, kello käy jo kymmentä, mars kauppaan!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 18.12.03 11:14

Nyt Keijo kipinkapin kauppaan! Tää tahtoo kuulla lisää!

Kirjotustyyli on uskomaton, et mitään kirjaa oo aatellu kokemuksies pohjalta kirjottaa?

Paras oli ehdottomasti neidin poninomistajuuden vieno tiedustelu, mutta ei kyllä välttämättä olisi Keijolle haitaksi vaikka neiti kassaneiti näitä lukisikin:)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: dippadaa
Päivämäärä: 18.12.03 11:25

Onko Keijo lähtenyt ostamaan kihlasormuksia vai missä viipyy?

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 18.12.03 13:16

Jotenkin kauhistuttava on tämä kehitysten kulku johon olen itseni suistanut kun tuntuu siltä että en enää olisi täysin enkä ollenkaan tapahtumain ja tilanteiden ohjaksissa. (Yritän nytten muistaa katkaista tämän aiheen välillä vaikka usein se kyllä unohtuu kun sellaisessa mielen ja tunteen kiihoitustilassa näitä muistiin merkitsee.) Niin kun näitä neuvosia puntaroin hiljaa iltasella ja uskotteko niistä läheisen kanssa keskustelin mutta toki vain hevosen kanssa, onkohan kenelläkään enää tällaista tapaa olemassakaan, mutta se kyllä ymmärtää yllättävästi ihmis-maailmankin asioita ja minunkin asioitani kun olemme samaa sukupuolta ja tätä kautta on vähän yhteiset nuo ilot ja murheen alhot kanssa myös. Siinä juttukumppanilleni heitin vielä runskit yöheinät ja niinpä oli palloksi itsensä syönyt että toivon sen ei-aiheuttavan ongelmaa tilanteen kehitykselle.

Kun tietenkin siinä poltteissani heräilin jo neljän aikaan kuuta tuijottelemaan ja älytönnä tuvassa ees taas kävelemään. Päätin että tänään en mene kauppaan koska vaikeasti saavutettavuus on aina eittämätön etulyöntiasema näissä lemmen epistoloissa paitsi silloin kun selkeästi ei ole. Kumminkin sitten tiesin että menen kuitenkin! Näin pähkähullu on ihmisen mieli ja tajunnan piiri että yhtä aikaa vakavissaan miettii että menen ja enkä mene. Mutta menen kumminkin. Ja oli samanlaista haahuilua se menoni kuin oli elokuvassa "Kievarin kummitus" jossa ei viime kädessä katsoen ole päätä eikä häntää sillä johan lähtiessäni (eli siis lähdin kuten nähdään) raapaisi auton kylki puuhun ja tämän päätteeksi ajelin puolet matkasta käsijarru päällä ja vielä tämän huomattuani laitoin johdonmukaisuuden puutostilassani radionkin soimaan. Aivan kuin olisin koko aamun nipsinyt aimo tirviäisiä mutta ajanmukainen puhalluskoe olisi osoittanut tämänkertaisen raittiustilani, kyllä. Vaatepartenikin taisi roikkua niin ja näin mutta lantaa ei minussa nyt ollut tai en ainakaan huomannut, mitään ylimääräisiä houkuttimia, hiusvesiä tai muita en ollut tohinoissani asetellut ja uskonkin että luonnollinen ja tukkipuumainen ja kuvaannollisesti lyyrillisen jäkäläinen olemus onkin sitten valttia tässä muovisessa realiteetissamme.

Niin lantaa puvussa eli ei, niin kaupassa valitsemani strategiat sitten menivät päreilleen kun ajattelin taas lipua edellä lyhyesti kuvailemani keksihyllyn maastoihin tekemään havaintoja päivän mielialoista kaupan piirissä ja kokoamaan ajatuksiani, niin tulikin tämä sanottakoon se nyt ääneen, palvontani kohteeksi kohonnut neiti jo siinä sisäänkäyntiportilla vastaan ja näin vei minulta yllätysedun kun enhän voinut vastavirtaan kassakäytävääkään pitkin sisemmälle myymälään rynnistää. Ja vielä siinä toikkaroin päin sellaista ostoskoripinoa joka ei kaikkivaltiaalle kiitos tässä sentään kaatunut vaan ehdin pelastaa itse aiheuttamani sekavan tilanteen. Mutta enhän ehtinyt edes "hyvää päivää tai huomenta" sanoa kun tämä neiti otti aloitteellis-edun käteensä näin, ja ehätti kysyä muistaakseni että onko taas vajetta taloustarvikkeissa ja mitenkä on se hevonen voinut. Miltei silmän iirikset sumeina ja sisäelimet yhtä aikaa kauhun ja riemastuksen ja sisäerityksen tilanteessa kerroin heinän syönnistä ja mahasta ja sitten kiihkeän tilanteen puitteissa kääntyivät vielä ennakko-asetukset ylösalaisin kun hän sen repliikin muodoissa jonka olin ajatuksena ikään kuin itselleni sovitellut, alkoikin kysellä etteikö joskus pääsisi tällaisella hevosella ajelulle ja melkein sanoin että minunhan se piti kysyä? Mutta en onnekseni, ehkä, sanonut vaan olin tietenkin myöntyväinen tähän ajatukseen ja kerroin hevosen majapaikasta joka siis kyllä on tietenkin omakin kotipesäni enhän minä tietenkään maakuopassa asu, ja tätä tarkoitusperää varten hän sitten oivalsi kysyä puhelinnumeroani kun en sitten siinä tilassani kai ollut mikään rationaalinen. Niin siinä sitten siis hänen piti mennä kassalle ja lupasi soittaa mutta ajankohta oli epämääräisyyden peittämä koska eräs myymälän väestä oli sairastunut ja näin piti muiden vastaavasti puuhastella enemmänkin, mutta minua ei tuo sairaus eikä muu siinä huolettanut vaan purjehdin ulos ja autolle tallustellessa siinä, huomasin etten ollut ostanut mitään ja näin saattoi käydä ilmi että tämä tapaaminen olisi käyntini syy? Ja miljoonain ajatusten risteillessä aivolohkossa hämmentelin tätä käännettä, jossa tämä neiti oli kyllä varsinaisesti ottanut tilanteen puitteiden hallinnan käsiinsä ja saatoin vain toivoa että olin pystynyt vastaamaan edes käsitettävästi ja ihmismoisesti. Nyt tässä kirjaillessani tilanne on kuumeinen kun joudun tarkkailemaan tuota latauslaitteessa olevaa puhelinta että se kenttä piisaisi jos tulee yhteydenotto, ja muutenkin täytyy kiivaasti valmistautua siihen josko tämä olisi onnen päiväni ja siis katsottava että kärrynpyörissä on ilmaa ja parempi filtti penkillä ja muutenkin kaikki kunnossa ja vielä kertoa hevoselle että voi olla elämäsi käänteentekevin ja samalla merkitsevin vetotyö edessäsi vaikkei nyt olekaan rahaa tarjolla tästä. Nämä tällaiset pikku puitteet pitää saada kuntoon ja samalla kyllä antaa sitten luonnollinen naturalismin vaikutelma ja kuva, etten nyt mitään viikinkihattua päähän laita enkä lökiin liikaa mausteita ja muita sillä nyt on totinen paikka.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: :o)
Päivämäärä: 18.12.03 13:19

*hurraa, hurraa, hurraa*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Anis
Päivämäärä: 18.12.03 13:21

Voi, maltan tuskin odottaa jatkoa! Huomasin lukevani Keijon tekstiä ääliömäinen hymy naamallani :o)

Keijo, sinun ansiostasi maailma tuntuu taas hiukan mukavammalta paikalta elää!

Terv. nimim. ikuinen romantikko(ko?)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: jag
Päivämäärä: 18.12.03 13:31

Täälläkin hymyillään tietokoneen ääressä pölvästinä. Voi sentään miten ihanan romanttinen juttu:)

Et Keijo ole harkinnut kirjailijan uraa..? Kerro sitten äkkiä kuinka kävi, soittiko ja tuliko kassaneiti ajelulle vai ei...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Miruska
Päivämäärä: 18.12.03 13:31

Voi Keke, sää olet ihana! Jos tämä kyseinen kassaneiti olisin, niin varmasti mukaasi lähtisin. Toivottavasti sujuu hevosajelunne hyvin.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: dippadaa
Päivämäärä: 18.12.03 13:37

Ihan vatsaa vääntää Keijon puolesta, niin on jännityksen paikka. Onnea ja tarkista ihmeessä kumien kunto ajopelistäsi. Tai toisaalta, ihanaahan se voisi olla tienpenkkaan jääminen ja voisitte sitten hypätä ratsun selkään ja laukata yhdessä maailman tappiin.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 18.12.03 13:40

Sen verran pitää vielä tämän kojeen silmän edessä viivähtää, että kiitän lukijoitani saamastani palautteesta sekä kommentista vaikka ei tässä juuri naurun paikkaa nyt liene, sekä julkituodakseni hituvaisen ihmetykseni siitä että kuinka tässä henkilöni nyt ikään kuin muuttui viejästä viedyksi jos tanssiparkettien termi sallittaneen. Mutta ei kai sitä auta murehtia ja nyt vain vartoilen soittoa ja noita mainitsemiani puitteita kunnostelen ja ajelu-eväät varaan ja pidän mm. visusti huolen etten tänään paista kalaa en itselle enkä kissalle sillä tiedämmehän että kalan hyvyydestä huolimatta jäljet sen valmistuksesta eivät ole romantillisia niin kuin naisväki pohjimmiltaan kaivannee ja siksi pitänee kehkeyttää havujen ja paikoin lavendeelin tuoksua koska jossakin ruusuntuoksussa elelevä mieshän on kyllä ilmiselvä kelmi vaikkei sitten tosimaailmassa olisikaan.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Dana
Päivämäärä: 18.12.03 13:45

Voi Keijo, ethän sitten (edustamasi sukupuolen perinnäiseen, totuttuun malliin) käy yhtäkkiä perääntymään, ja kapuloita rattaisiin laittamaan vain siitä syystä, että neitonen äkkiä ottikin aktiivisen roolin ja itse itsellen hevosajelun näin järjesti? Ja sinulta riisti määräysvallan?

Anna neidolle tilaisuus, sillä hän epäilemättä on tykönään myös henkilöäsi analysoinut ja kuten omalta kohdaltasi tiedät, kenties jopa öitään valvonut miettien kasvojenilmeitään ja käytöstään ja saataa hyvinkin olla huolissaan mahdollisten törppöilyjensä seurauksista.

Mutta että, hyvin menee. Anna mennä.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Kake
Päivämäärä: 18.12.03 13:45

Minäkin täälä kyynelet silmissä (liikutuksesta ja naurusta) luen tätä! Tämä keskustelu pitää kyllä ottaa talteen, ja lukea aina kun tuntuu siltä, että ei aurinko paista risukasaan.

Voi Keijo kunhan kaikki nyt sujuisi niinkuin elokuvissa, ja sinä ja kassaneitsykäinen katoaisitte auringonlaskuun kera hevoisesi vetämien kiesien!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Paula
Päivämäärä: 18.12.03 13:47

*lisää, lisää* Hyvä Keijo, toivottavasti orhi osaa käyttäytyä! (sillä orihan se hevonen on, jos kerran Keijon kanssa samaa sukupuolta. Ruunat mitään noista jutuista ymmärrä...)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: murre
Päivämäärä: 18.12.03 13:47

*ihanaa*
odottaa jatkoa

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ISO-J
Päivämäärä: 18.12.03 13:53

Tunnen itteni niin tuskaseks näitä Keijon juttuja lukiessain, jot tännää pittää käyvä alkos. Tulee väkisi mielee Irwin Goodmani laulu sanat :" Nenäni mä niistin ja housujani nostin, astuin sitten puotiin ja ......."...pähkäilijä, mikä pähkäilijä tuo Keijo !! Noi yksikertasest assiist pittää iha romaani kirjottaa....

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: kastanja
Päivämäärä: 18.12.03 14:25

Keijon kirjotelmista tulee mieleen Markus Kajon tyyli kirjoittaa.

Mutta ihan noin vihjeenä että kioskinkassojenkin takana oltaisiin oikei onnellisia jos joku, edes hivenen miestä muistuttava alkaisi jutustella ja hieroa tuttavuutta :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 18.12.03 15:26

IHANAA!

Mäkin otan tän talteen ja luen piristykseksi kun tuntuu että seinät kaatuu päälle.

Kai Keijo muistaa heti raportoida meille kun kassaneiti soittaa?

*jää vahtaamaan tietokonetta, niinkuin Keijo puhelintaan*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Tiu
Päivämäärä: 18.12.03 15:51

UPEA tapa sinulla Keijo kirjoittaa! ♥

Kappalejaot vaan puuttuu mutta vielä mitä! Jatkat vaan samaan malliin! ;^)

*tunnistaa itsensä myös TODELLA hölmö ilme naamallaan lukemasta ja nauramasta ;oDDD*

LISÄÄ!!!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Satu
Päivämäärä: 18.12.03 15:56

IHANAA tekstiä Keijolta!
Muista vielä koppakärreihisi "pelkääjännaru", ettei hän kesken ajolenkin kupsahda tottumattomana hevoskyytiin selälleen ja lyö päätään?
(aikoinani kyyditsin poikaystävääni...ei onneksi pudonnut) Ja usein uinohtaa sen kun on itsellä ohjakset jos heppa rykäisee eteenpäin yllättäen pitää siis itse kiinni niistä; vieressäistuja ei mistään.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 18.12.03 16:30

No niin kun tässä olin pitkin iltapäivää askaroinut ja orastavaa hämärrystä seuraillut niin samallahan kyllä sielutieteilin siinä keskenäni että eihän sitä tavallisesti käy niin kuin elokuvissa joskuss sitten taas käykin. Että voisi olla puhtaaksiviljellympää realismin sarkaa odottaa ja arvella ettei välttämättä puhelin pirahda kun "niin usein pettyy ihminen". Ja sitten meinasi tulla härslaaki kuin entiselle ruotsalaiselle kun tämä puhelin sitten soi ja siellä onkin vain tuo naapurin kelvoton joka oli peruuttanut Taunuksen ojaan ja näin jälkikäteen ajatellen hän saattoi kummeksua kun äjähdin että hemmettiäkö se sinne juuri nyt piti töpätä ja sopisi vähän ajatella, mutta käytiinhän se sieltä ylös kopeltamassa ja niin levotonna olin miesnä että huomasin kyllä naapurin vaivihkaa haistelevan henkeäni että onko se ottanut nuottiöljyä, onko. Vaikka itse juo sellaisia kelvottomampiakin aineita joita en kyllä itse kaapissa pitäisi, siis näitä marjasekoitelmia ja muita. Ja kaatuilee kekkulispäiten polkupyörällä niin kuin vain suomalaisessa huumorielokuvassa ja teloo vielä ittensä.

Niin siis mutta kesken synkkien odotelmieni puhelin sitten soi ja häivähti mielessä että joko se onneton taas on ojassa kun hakkapeliitatkin on kyllä niin silkoiset, mutta mitäs vielä kun onneni ja autuuteni potkaisi ja tämä kassaneiti soitti sieltä minulle ja kertoi kuinka töistään pääsee ja huomasimme ettei ollut tullut puheeksi kuinka hän tänne pääsisi kun nyt ilmeni tässä vasta ettei hänellä ollut ajopeliä itsellään paitsi polkupyörä, mutta enhän minä häntä voinut pistää millään jopolla suhraamaan tuonne pimeille ja jäisille teille joten nyt lupauduin häntä itse autolla noutamaan.
Tässä sitten kiitin onneani etten ollut lökiin pistänyt mitään hengenvahvistajaa joten olin valmis tämän palveluksen tekemään ja kohtapuoliin se koittaakin totuuden hetki, sopivia puheenparsia olen koettanut kehitellä tätä yhteistä aikaa ajatellen, mutta taitavat seikkojen suhteet vaikuttaa siten, etten näitä mietelmiäni sitten tosipaikassa muista. Kai se on siis heittäydyttävä onnentähtensä vietäväksi ja maallisemmin on tuolla oripojallakin arvonsa arvaamaton asiassa tässä. Mutta nyt on mentävä tekemään viime käden varmennuksia ja katsottava ettei autossa ole mitään törkyjä ja köhniä ja sitten se onkin menoa tuntemattomaan.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 18.12.03 16:30

sittenhän se Keijon kyytiläinen tarraa tietty Keijoon kiinni, jos pelkääjännnaru uupuu. Ja Keijo joutuu lopumatkaksi kietomaan toisen kätensä kassaneidin ympäri, jottei tämä vaan tipahtaisi, ei huono käänne:)

*odottelee edelleen*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Paula
Päivämäärä: 18.12.03 16:39

Tässä jää tenttiin lukematta ihan totaalisesti, on täällä niin paljon mukavampaa luettavaa. Varovasti Keijo sitten sen orhin kanssa pimeässä! Muistaakaa heijastimet.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 18.12.03 16:44

*pitää Keijolle peukkuja*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Rick
Päivämäärä: 18.12.03 16:49

Et oo Keijo aatellut alkaa kirjailijaksi? ;)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 18.12.03 16:51

Rick, jos se onkin jo :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Rick
Päivämäärä: 18.12.03 16:55

Fribi, Aika moni ottaa jatko-osia vesi kielellä, joten uran alku ainakin näyttäs hyvältä. Sitten vielä tarkat ja yksityikostaiset selostukset illan/yön tapahtumista, johan ois lukijoita ;)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fribi
Päivämäärä: 18.12.03 17:10

Just ja tämmösellä suosion jatkuessa kaavaillaan jo ens viikolla Martti Suosaloa pääosiin esittämään Keijoa. :)

*malttaakohan tässä nyt tietsikan äärestä poistua koko iltana*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fillari
Päivämäärä: 18.12.03 17:31

Tää on kyllä niin ihanata! =)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Paula
Päivämäärä: 18.12.03 17:39

Minun mielikuvissani Keijo kyllä on aika lähellä Martti Suosaloa! ;)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: dippadaa
Päivämäärä: 18.12.03 17:42

Minua kyllä vähän jäi surettamaan se frouvahenkilö, jonka aviovuodetta Keijokin lienee käynyt kastamassa, tai ainakin vakaa halu moiseen puuhasteluun on tainnut takaraivoa kolkutella, joten miten on frouvan laita, tietääkö tästä uudesta lemmenkipinästä vai elätteleekö yhä toivoa Keijon suhteen.

Voisitko Keijo kertoa tuon salaperäisen frouvan kohtalosta? Ihan vaan, että miten kaikki alkoi, miten jatkui ja päättyikö koskaan? Kannattaisi kyllä tunnustaa kaikki ja heti, sillä varmasti kassaneitikin fiksuna naisena pian vaistoaa asian oikean laidan ja sehän se vasta kamalaa olisi, mistä sitten leipäsi ostaisit.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Lacet
Päivämäärä: 18.12.03 17:57

MITEN MENI!?!? ;) Kerro kerro kerro Keijo-armas.. ;)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: james potkukelkka
Päivämäärä: 18.12.03 18:18

IKI-IHanaa!!!

Hyvä Keijo, jatka vaan samalla tavalla kun olet nytkin touhunnut. Se tehoaa!!!

Äläkä kuuntele noita "suoraan käsiksi" juttuja, ei hyvät naiset semmoisesta välitä, hiljaa hyvä tulee, ja kyllä orhisi hoitelee homman, kunhan ei ala ryöstää taikka muuten vikuroimahan...

Ootellahan mitä ilta on tuleman.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Essz
Päivämäärä: 18.12.03 19:20

Go Keijo :)

*tsemppaa Keijon puolesta*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Trine
Päivämäärä: 18.12.03 19:51

Kylläpä toisilla on sana halussa :o)

*ei malta lähteä töistä kotiinsa*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 18.12.03 20:04

Eiks Keijo vois mennä hakemaan vaikka purkin maitoa? Pliis, olis jotain jännää taas täälläkin...

Nimimerkillä hankin elämän ensi vuonna

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: jag
Päivämäärä: 18.12.03 20:09

Ei keijo nyt voi mennä kauppaan, kun se on nyt ajeluttamassa sitä kassaneitiä hevosella...taitaakin olla vallan pitkä ajelu:)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: mie
Päivämäärä: 18.12.03 20:19

Lue PB ketjua aiemmin tänään, niin tiedät missä mennään. Minäkään en pääse koneen vierestä kun odotan, josko Keijo kertoisi, miten meni. :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 18.12.03 20:45

Herranjumala! mä en oo huomannu tota Keijon uusinta kun se on tullu samaan aikaan kun mun oma, oon vaan kattonu viimisimmät ja ollu siis ihan pimennossa! Kiitos mie kun huomautit! Ja taas jatketaan jännäämistä...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: hiljaa nyt!
Päivämäärä: 18.12.03 21:14

Antakaa nyt miehelle työrauha!!!

Kyllä se Keijo sitten varmasti raportoi miten kassaneidin kanssa on sujunut kunhan pääsee ajohommistansa.

Toivottavasti on orhi käyttäytynyt, ettei tule kammoa kassaneidille heti ekoilla treffeillä...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: miepä
Päivämäärä: 18.12.03 22:14

niin hillittömän suloista!!!!

voi kuinka ihanaa että on vielä keijoja ja kassaneitejä!

jos kassaneiti on Keijolle paha, menen ja annan oikeen Naisen kätösestä köyliöläistä korvalle

GO Keijo GO!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: jag
Päivämäärä: 18.12.03 22:24

Kyllä hevonen yleensä vaistoaa, jos on jotain tekeillä. Hih, ei pysty vielä mennä nukkumaan, kun on kytättävä josko Keijo sattuisi raportoimaan.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Fillari
Päivämäärä: 18.12.03 22:37

Voi pahus, minä kun niin olisin halunnut lukea viimeiset käänteet Keken seikkailuista. Nyt pitää lähteä duuniin ja vasta aamulla pääsee tänne takaisin. Höh! =(

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: mie
Päivämäärä: 18.12.03 22:39

On tämä kauheaa, kun joka kerta kun ketju hyppää ylöspäin, niin jännittää että mitä tuleman pitää - ja aina se on vaan joku muu kuin Keijo... On kuin Joulupukkia odottais!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ~telpi~
Päivämäärä: 18.12.03 22:44

*Ja taas joku pettyi...*

Niin, älkää enää kirjoitelko mitään turhaa. Odotellaan itse Keijoa. Toivottavasti vielä tänään ehtii kirjoittaa... :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Ninni^^
Päivämäärä: 18.12.03 22:45

Ihanaa... Tsemppiä Keijo! *kateuden syvä katse*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Jussi k.
Päivämäärä: 18.12.03 22:52

olkaa ny kirjottelemati turhia

vetäytyy pallit painavina yöpuulle

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Wertti
Päivämäärä: 18.12.03 23:00

Jussi-reppana on vaan kateellinen kun miettii että Keijo saattaa olla tositoimissa tällä hetkellä! Tai ainakin Keijo on päässyt tosi lähelle ihaNaistansa, täälläkin pidellään peukkuja että tuosta syttyisi ruusuinen romanssi :)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: miepä
Päivämäärä: 18.12.03 23:46

Keijolle lykkyä tykö...*peukalot verettöminä pitkästä pystyssä pitämisessä*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 18.12.03 23:47

Keijo ilmeisesti on tositoimissa kun ei miehestä kuulu, tai sitten pitää meitä tahallaan jännityksessä... Tulee pitkä yö koneen vieressä.

Sori kun nostin ja loin turhaa toivoa!

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo
Päivämäärä: 19.12.03 00:20

No niin tämä seikkaperäisempi kuvaukseni tapahtumain pyörteestä on odotuttanut itseään kun on mainittu pyörre ollut eläväistä laatua ja hirmuisella tavalla kyllä on ihmisolentoa nyt riepotettu noin henkisellä tasolla viime päivien puitteissa. Siis mainitsinkin että olin menossa tätä puheideni kohteena ollutta kassaneitiä noutamaan tälle sopimallemme hevosajelulle ja tässä vainusin kyllä pienen vaaran kun tuo autonrohjoni on amerikkalaisvalmisteinen ja sinällään kyllä siis kovasti tässä asiayhteydessä herraskainenkin vaikka hitusen tietysti jo iäkäs mutta mieleeni välähti että mitenkä korttini pelaan jos tämä unelmaini kohde, näinkin hempeästi tohdin sen sanoa nyt tässä, on yltiöpäisemminkin ekologisesti suhtautunut ja ehkä sivaltaa minua joksikin kulttuuri-imperialistiksi, mutta turha oli onneksi huoleni sillä kovin mieluusti istui neito tuohon avaran lämpimään pesään. Ja suuri oli mieleni vavistus ja tornaado kun näin sain häneen silmäyksen luoda sillä samalla kun oikein tajusin ettenhän ollut hänen tosiolevaistaan edes nähnyt muuten kuin siinä edustamansa kaupan asussa joka on sillä tavalla yhtenevä, niin nythän oli hän korostuneemmin itsenään tässä, ja voiko ollakaan mutta oli, siis hän oli monella tavalla vielä täydempään pakattu kaikenlaista viehkoa ja sulokkuutta mitä suinkin kuvitella saattaa. Vaikka oli vaateparsi tarkoitusperiin sopivan yksinkertainen ja ohjeeni mukaan lämpötaloutta silmällä pitäen valittu, hehkui hänen olennostaan tässä nyt sellainen lämmön tulve että taisin siinä kyllä hikoilla ja palella ja puhua jotakin mesopotamiaa kun niin olin lumoutuneessa tilassa itse, etten ollut luullut sen kaltaista olevankaan.

Tämä automatka sujui onneksi kommelluksitta ja kyllä näkö-visio siitä naapurin Taunuksesta perä ojassa sai ajeluuni vielä lisää varovaisuutta vaikka elinkin kuin lume-tilassa ja toki siinä onneksi pääsimme jutusteluun kiinni ja vaivihkaa asiasta tiedusteltuani, selvisi että hänellä joku vuosi sitten oli ollut hevonen huostassaan jonkinlaisella hoitamuskontrahdilla ja tätä kautta hän oli perehtynyt sitten tietyssä määrin tämän jalon eläimen aivoituksiin ja niitä lähestynyt. Eli siinä mielessäni siunasin tallissa odottelevaa oripoikaa joka maalaismaisesta ulkoasustaan huolimatta tavallaan näin oli toiminut tietynlaisena lemmen oraakkelina, enhän olisi millään päässyt vastaavaan tunnetilojen kosketukseen puheella pallogrilleistä tai mistä lie, lunnin höyhenistä aivan niin. Ajaessani siinä katseeni kyllä väkisin kirpsahteli vaivihkaa kohden hänen olemustaan ja kun silloin huomasin hänen takaisin katsovan niin kyllä varpaat ja haimat ja kaikki rangat ja muut ruumiinpartikkelit vaihtoivat paikkaa tuon hektisen hurmioni riepoteltavana.

Pimeähän sitä oli jo kun varsinaisesti sitten pääsin hevospeliä laittelemaan, mutta huolekkaiden valmistelujeni ansiosta tämä puuha sujui nopeasti ja kun vielä kannoin kellarista asianmukaiseen telineeseensä akun, joka siis toimi voiman lähteenä ajokkini tarpeen tullen käytettävälle valo-laitteistolle, oli asian vaihe varsin selvä joskin ylimääräistä työtä tein hieman sillä moneen kertaan sain varmistaa että kaikki on kiinni kun tunnemyrskyn keskellä siinä puuhasin ja olisi noloa ja hankalaa jos siinä olisi sitten ohjat irronneet tai muuta katastrofin oiretta. Eli siitäpä opastin tämän jalokkaan neidon laatimieni vällyjen ja vuotien keskelle hyvään ja mieluisaan olotilaan, näin päästen irrottamaan hevosen ja sitten, mikä sanottakoon ei ollut minulle lainkaan vastentahtoista vaan lujasti ja voimaperäisesti silkkaa hitaasti toteutuvaa haaveen kerrostumaa, pujottautumaan siihen hänen vierustaansa ja näin antamaan hevoselle lähtömerkin.

Siunauksellisesti hyvälle asialleni ovat melkeinpä kaikki lähistön reitit, polut ja tiet hevoselle tuttuja ja niinpä ei pimeys olisi haitaksi siellä mihin tämän perukan harvojen lyhtyjen valo yltäisi ja synkimpiin paikkoihin saatoin sytyttää tietysti omasta vipusestaan lampun, jonka olin naapurin traktorin raadosta vanhan kanalan takaa tähän nimenomaiseen virkaan evakuoinut, luvan kanssa kyllä. Kopsuttelimme siis siinä alkuun isompaa tietä pienen matkaa ja koko ajan tulin vakuuttuneemmaksi hänen "seikkojensa sulosta", ja pääsimmehän sitten lumisemmalle peltotielle missä saatoin kehottaa hevosta lisäämään faarttia minkä tuo oivallinen luontokappale epäröimättä tekikin ja lunta pöllysi tietysti päällemmekin mutta hyvin varustautuneina se ei meitä haitannut vaan pikemmin lisäsi vauhdin ekstaashia ja tuntua, näin kun pystyin mainitusta lumesta heijastuvassa valossa myös kyyditettäväni kasvoilta tunteen tilan lukemaan. Sittemmin jouduin hiukan hölläilemään vauhtia kun erkaneva tientapainen sukelsi metsään, ja napsaisin lisävaloakin päälle tässä vaikka hevonen olisi kai mennyt ulkomuististakin, mutta tokihan tahdoin itsekin nähdä missä kohden sijaintimme vallitsee ja sitäpaitsi liian viisaana voisi hevonen kääntyä polunkulmasta ennenaikaisesti kotia kohti jos arvelisi sen proknooseihinsa paremmin soveltuvaiseksi. Pysäyttelin ajokkini kaavailun mukaisesti pienen kalliontöppäreen päälle, jolta laelta siis sentään taivaankappaleiden himmeässä valossa avautui jonkinlainen maisemakin jäätynelle järvenselälle, ja tässä sain tilaisuuden penkoa vällyjen seasta etukäteisesti sinne varaamani termospullon josta näin saatoin tarjoilla höyryävää lökiä seuralaiselleni ja itselleni myös ja suorastaan täydellisenä väikkyypi mielessäni tuo hetki aivan ainiaan.

Siinä juomaa (johon olin hämmentänyt vain erinomaisen vähän sitä hupsluikkaria) nauttiessamme hetken ylläpidimme silkkaa hiljaisuutta, no hevonen tietysti tapansa mukaan siinä hörpötteli väliin kuten soveliasta onkin, ja sittenhän, niin kuin ei minulle nyt jo olisi kaikkea hyvää kyllikseni suotu, alkoi tämä kuin ihmeen kautta matkalaisenani oleva neito hiljalleen kertoilla kuinka oli hän minua silmäillyt kaupan tiloissa hetkisen aikaa jo, ja minä kun luulin olleeni tunteideni ja sisimpien elämysteni kera yksin ja näin ollut vajota keksihyllyn takana lymyäväksi olioksi, mutta ei vaan näin alkoi minulle hitaasti valjeta koko tämä tunnekehien piruetti. Vaikka en vieläkään siis rohjennut olla varma hänen tunteensa perimmäisestä syvyydestä, niin kumminkin otin siinä asiakseni kysyä, josko hevosajelu tai muu ihmiselon toimi olisi sellainen, että kehtaisi vaikka uusiksikin ottaa, näin halusin joitakin ohjia omaankin käteeni taas saada, ja kun hän sanoi tällaisen järjestelyn olevan hänenkin mielihalujensa mukaista, saatoin vain sanoa että kuinka tämä tilanne ja sen kehittämä käänne saikaan minut onnelliseksi.

Kotiinpäin laskettelin taas peltojen halki, ja oli kuin olisi oripoikakin vaistonnut ilmassa olevan ylimaallisia aaltoiluja, sillä niin se viehkoontui vielä äskeistäkin hurjempaan menoon ja sainkin olla jo ohjissa tarkkana kuhisevan lumen keskellä, jotta välttäisimme ojat ja esteet sikäli kun niitä edes nähdä saatoin, mutta en malttanut hidastaakaan kun tuntui siltä että näin hurja meno kuvasti sillä hetkkellä sielujemme sisintä ja tuntui jyhkeä veturinikin saaneen osansa tästä "ikuisuuden kiihkosta". Perillä saatoin vielä tehdä palveluksen uudelle ystävälleni ja tuntemusteni kohteelle, kun tiesin tällaisen pakkas-ajelun nostavan näläntunteen pintaan nirsommassakin neidossa, mitä tyyppiä en kyllä arvellut hänen edustavan. Eli hänestä mainiota apua saatuani uskollisen ja oivan hevoskappaleen kuivattelussa ja yöpuulle laitossa, pystyin tarjoilemaan tuolle jo mielessäni vallan myyttiseksi kohoavalle neidolle laatimiani lämpöisiä voileipiä, joiden itse keksimäni juustokuorruteseoksen tiesin tekevän hyväkseni äänetöntä työtään, ja onnittelin itseäni näistä osuneista päätelmistäni tuon viime kädessä hennonpuoleisen neitosen juuri taukoa pitämättä syötyä kolme varsin muhkeasti mitoitettua leipäyksikköä. Näin siis onnistuneesti myöhäisateriaa nautittuamme oli selvää, että olisi eron aika, kun vähittäiskauppa olisi odottava neitoni palveluksia huomennakin ja vaikkemme asiasta ääneen puhuneet, tuntui molemmille selvältä että vielä ei ainakaan olisi hänen soveliasta öitseä tykönäni ja minusta tämä toden totta olikin paras ratkaisu sillä kyllähän olen tämän asiani kanssa nyt niin vakavamielisesti liikkeellä että turha on pilata mitään höselöivän hormoonierityksen teettämillä ennenaikaisilla kujeilla ja kepposilla kun kaikella sittemmin on aikansa ja paikkansa. Lökimausteeni onnettomana sivujuonteena en vain pystynyt häntä enää kotiuttamaan autolla, vaan älysinpä hälyttää tutun pirssimiehen hätiin ja ensin ajattelin asetella kassaneidin vain autoon ja herrasmiehen lailla maksaa matkan etukäteen omasta toimestani, mutta vielä minulla toimi järki siinä määrin että ymmärsin kuinka huonoa olisi noin vain lähettää hänet matkoihinsa ja niinpä asetuin itsekin pirssiin ja sain näin toimia seuralaisena ja illan isäntänä kauniiseen loppuun asti, kun hän kotitalonsa öisten varjojen keskellä vielä vannotti minua huomisten suunnitelmien pitävyydestä ja niin kuin en olisi ollut tässä niillä jalansijoillani maailman onnellisin mies, hän vielä pikaisesti minuun tarttui painaen nopean suukkosen huulilleni ja enpä tainnut olla tajuissanikaan kun hän huikkasi hyvän yön ja oli mennyt.

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: JM
Päivämäärä: 19.12.03 00:42

Voi ei! Sinusta, Keijo, taisi juuri tulla kirjailija! :)

Todella, todella suloista. *sanaton*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: JM
Päivämäärä: 19.12.03 00:48

Taisi pukki...siis JOULUpukki kuulla Keijon lahjatoiveen ;)

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Paula
Päivämäärä: 19.12.03 01:16

****************Ihanaa! **************************

Kannatti nousta vielä sängystä katsomaan josko sittenkin... Voi, mitenkähän sitä malttaisi nukahtaa kun näin ihana tarina pyörii mielessä? *huoh*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Kassaneiti
Päivämäärä: 19.12.03 01:55

*huoks*

Miksei meidänkin kaupassa käy Keijoa...

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: böö
Päivämäärä: 19.12.03 07:22

miltähän nyt keken vaimosta tuntuu?

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä: 19.12.03 07:28

*Onnellinen Keijon puolesta*

Vastaa viestiin

Re: Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: LaukkaHaukka
Päivämäärä: 19.12.03 07:32

*niisk*

Hieno homma! Hyvä, ettet tosiaan lähettänyt naista taksilla yksin tiehensä. ;) Ihan hyvin Keijon harkinta toimi tuossakin tunnetilassa..

Taas nähdään kanta-asiakkuuden edut....

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Heppa
Päivämäärä:   26.1.12 18:11:17

Voi KIITOS tästä!!

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Heppa
Päivämäärä:   26.1.12 18:11:58

Piti jatkamani, että onko tästä tosiaan KAHDEKSAN vuotta? Jestas...

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: HT-nostalgia
Päivämäärä:   26.1.12 18:34:20

Voi ihanuus!!!!!

Ihan tuli myös ikävä näitä vuosien takaisia vakinikkejä, minnehän ovat kadonneet LaukkaHaukka, Fribi, ISO-J, Dana, Wertti, Lacet, VantteraTamma, miepä, jag ja niin moni muu tuolta ajalta?

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: *
Päivämäärä:   26.1.12 19:40:15

Apua, onko tosta tosisaan noin kauan aikaa?

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: HT-nostalgia
Päivämäärä:   26.1.12 19:43:18

On. Eikö ole järkyttävää, kun ihan justhan tuo oli... Ja senpä vuoksi niin järkyttynyt olen ollut, kun kukaan ei tuntunut muistavan tätä ihan vasta äsken kirjoitettua ihanaa todennäköisesti tosi tarinaa keksitystä elämäsätä. .... Vai olenko muuttunut kyyniseksi, olisko kuitenkin niin, että HT-netin alkuvuosina olimme vielä rehellisä tarinoissamme?

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: b
Päivämäärä:   26.1.12 20:02:38

Luulin jo ettei tuota maanmainiota Keijoa ja kassaneitiä enää koskaan saa luettavakseen. Paras ever.Ja kaikki vanhat vakinikit. Oi niitä aikoja.

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: sylvi
Päivämäärä:   26.1.12 20:07:07

Kiitos kiitos kiitos! Viestiketjua lukiessa tuntui kuin olisi juuri eilen viimeksi lukenut. :)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: cybercaba
Päivämäärä:   26.1.12 21:12:05

Kerrankin kirjoitan omalla vakkarinimimerkilläni, vaikken usko että monikaan minua täältä muistaa. Ihanaa kun vanhat tutut nimimerkit kommentoivat keskustelua! Itsekin sitä luin ja jännitin, eikö sitä kuitenkin ollut useampi ketju? vai oliko se vain tuo yksi ja palstailijoita silloin niin paljon vähemmän että kaikki mahtui 100 viestiin? muistan että keijon juttu olisi ollut paaaaljon pidempi.

Välillä on Keijo tullut mieleen, ehdottomasti yksi parhaimpia juttuja foorumin aikana! Missä ihmeessä ovat vakkarit vai ovatko kaikki paenneet "..." ja "aloittaja"-nimimerkkien taakse? eihän täällä oikein enää kehtaa omana itsenään mitään kirjoittaa, tai laittaa kuvia kun sanomista tulee joka tapauksessa. Keijo oli jotenkin niin aito, vaikkei hän muuta tainnut tänne kirjoitellakaan kuin tuota topikkia, ehkä ravipuolella enemmän?

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: cybercaba
Päivämäärä:   26.1.12 21:12:57

Järkyttävää myös että "ihan just täällä ollut" tarina on jo vuodelta 2003, siis melkein 10 vuoden takaa?!

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: keke
Päivämäärä:   26.1.12 21:21:03

Ketju oli pidempi. Löysin tuon pätkän kun siivosin tietokonetta toiseksi viimeisen työpäivän kunniaksi.

Silloin tunnelma oli erilainen, kun Keijon viestien välillä saattoi olla useita päiviä ja me muut jännitimme sen aikaa "asian käänteiden kehitystä".

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Silmäpuoli
Päivämäärä:   26.1.12 21:21:36

Voi miksi tänne ei perusteta Kurppakerhoa K-45?

Olen niin lopen kyllästynyt kahlaan sivu toisensa jälkeen yrittäessäni löytää järjellistä keskustelua. Toista se oli ennen... Sitä tikulla silmään, joka vanhaa muistaa....

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Krisse
Päivämäärä:   26.1.12 21:45:20

Kiitos =). Luin taas kerran ääliö-virne naamalla koko jutun. T: entinen Kake ;-)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Paula
Päivämäärä:   26.1.12 21:51:19

Hauskaa, siellähän ne on minunkin kommentit tallessa! Minullakin oli tämä ketju tallessa mutta en eilen illalla etsiessäni löytänyt, neljä konetta kaivelin...

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Himppu
Päivämäärä:   26.1.12 23:26:33

Oi kiitos :D

Luin Keijon käänteistä autuas hymy kasvoillani. Tuo lemmentarinahan oli pidempi, oripoika sai useaan otteeseen toimia Keijon tsempparina.

Ja miten mukava oli nähdä kaikki vanhat tutut nimimerkit kommentoimassa <3

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: utelias
Päivämäärä:   28.1.12 15:11:57

Keijo, mitä sinulle ja neidille kuuluu nykyään?

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ISO-J
Päivämäärä:   7.2.12 15:28:54

Nythä mie vast hokasi, kuka tuo Keijo oikee on. Häähä o iha selväst se taksikuski siint Karjala Kunnail-ohjelmast !! :)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: PB
Päivämäärä:   7.2.12 15:41:15

Oih, Keijo ja kassaneiti <3 Ja kaikki vanhat hyvät nikit! Kyllä oli ht.net maailma silloin erilainen!Keijon ja kassaneidin ketju oli lopuksi vaikka miten pitkä, silloin ei muuten ollut sitä 100 vestin rajaa. Joksikin provon esiasteeksihan tota monesti epäiltiin, mutta aivan sama, ihana tarina se oli silti :)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: jag
Päivämäärä:   7.2.12 15:53:46

:) Ihana Keijo-tarina! Ja halaus kaikille teille "sen ajan" vakinikeille ;)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: NorthStar
Päivämäärä:   13.2.12 17:27:14

Voi ei, tää on ihan paras :D

PS. Lacet ilmoittautuu ;)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   13.2.12 17:38:29

Luuska Muikkunen myös ilmoittautuu! Tervehdys kaikki vanhat ystävät.

Ja Kurppakerho K-45 olis todella tarpeen!

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   13.2.12 17:50:24

Niin tosiaan, eilen illalla perustin adressin meidän vanhojen kurppien puolesta, kyllästyttyäni etsimään järjellisiä keskusteluja täältä. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=14&i=29689&t=29689

Hyvät vanhat kurpat, allerkirjoittakaa vetoomus, niin ehkä me löydämme taas toisemme ja voimme jatkaa siitä mihin vuosia sitten jäätiin :)

Ystävällisin terveisin se entinen Luuska Muikkunen

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: NorthStar
Päivämäärä:   13.2.12 18:00:59

Luuska Muikkunen, harmikseni en voi allekirjoittaa vetoomustasi, sillä vaikka olen 'alkuperäiskansaa', täytän vasta 30 tänä vuonna ;)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   13.2.12 18:15:36

^No sinähän alat jo miltei lähennellä aikuista ikää :) Muistaakseni vetoomukseen laitoin ikärajaksi 35. Allekirjoita vain, niin tiedät mistä kurpat löytää, kun oma aikuisuus koittaa :)

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: oi
Päivämäärä:   14.2.12 07:08:15

tämä oli kyllä hyvä juttu, totta tai ei...

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: zero cool
Päivämäärä:   14.2.12 10:15:33

Ai että, ihanaa :)

Tuolla oli tosiaan monta vanhaa nickiä, tunnistaako kukaan itseään muinaiseksi nimimerkiksi Terroristi-Jude? Ellen aivan väärin muista, niin saattaa olla, että tämän nickin takaa löytyvän henkilön kanssa mailailimme jonkin aikaa. Henkilöllä voisi olla ikää nyt n. 30-35v. Tai sitten sekoitan eri nimimerkkiin. Sähköposti taisi olla The Jutta tai jotain sinne päin. Tulipa vaan nostalgiafiiliksissä mieleen.

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: -
Päivämäärä:   14.2.12 10:58:53

Keijo <3

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: Keijo!!
Päivämäärä:   14.2.12 12:38:01

No voi elämän kevät, Keijon tarina!! Olin jo unohtanut miten mahtava tyyli Keijolla oli kirjoittaa.. Keijo, Keijo :D

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: eka kerta
Päivämäärä:   14.2.12 13:17:20

Pyörisin tuohon aikaan jo täällä palstalla mutta en niin aktiivisesti että olisin keijon tarinaa ikinä nähnyt.

Miten tuo päättyi?!

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ..
Päivämäärä:   14.2.12 18:06:27

en muista! kuka muistaa??

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: ..
Päivämäärä:   15.2.12 14:19:28

Ylös vielä!!

  Re: Keijo ja Kauppamme kassaneiti
Lähettäjä: niin
Päivämäärä:   15.2.12 22:36:45

Muistaako joku, miten päättyi?? terkkuja vaan vanhoille nickeille, ikävä on noita aikoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

AddThis